Hva gjør en god fuktighetskrem + toppvalg for 2022

De beste fuktighetskremer gjør mer enn å fukte huden din – de gir huden din en ungdommelig og sunn glød, hjelper med celleomsetning og regenerering, hjelper til med å redusere betennelse, gir beskyttelse mot UV-stråler og giftstoffer, og beroliger sensitiv hud. 

De mest effektive fuktighetsgivende produktene har også høye konsentrasjoner av velprøvde helbredende ingredienser som etterlater huden din hydrert og ser ungdommelig og sunn ut. Dette betyr at Dermsilk tilbyr beste fuktighetskremer for huden din—hvorfor ville du ikke gi næring til huden din med den helbredende, nærende og gjenopprettende kraften til en kvalitet fuktighetskrem?  


Fordelene ved å bruke en kvalitet Moisturizer

Beskytt din sarte hud med en ansiktskrem eller en kroppskrem er et viktig steg i din daglige hudpleierutine. Du kan øke spillet ditt ved å velge skjønnhetsprodukter med ingredienser godkjent av FDA som gir det ultimate forsvaret, beskyttelsen og dyp fuktighet huden din krever. 

Ingredienser som hjelper deg med å hydrere og beskytte huden din varierer fra vitaminer, som C og E, til peptider, enzymer og planteprodukter. 

Når du velger å bruke en kvalitet fuktighetskrem, ikke bare vil huden din ha nytte av å bruke ingredienser med dokumenterte resultater, du vil også kjøpe produkter med høyere konsentrasjoner av disse ingrediensene.



Hvilken type Face Fuktighetskrem bør du bruke? 

Hvilken type fuktighetskrem du vil bruke vil avhenge av din hudtype. Fuktighetskremer er designet for fet, normal og tørr hud typer og kan målrette mot spesifikke problemer. Lær hva slags hudtype du har, og vurder hva du ønsker å forbedre, og velg et hudpleieprodukt som matcher deg og dine mål. 

Husk at når du blir eldre og kroppen din endrer seg, endres også hudens behov. Det som fungerte for deg i 20- og 30-årene er kanskje ikke det beste for deg i 40-årene og utover. Å komme ombord med skjønnhetsprodukter som retter seg mot huden din etter hvert som du modnes er nøkkelen til en elegant aldring.

Hudpleieteknologi er i stadig utvikling, så det kan være på tide å revurdere produktene du har brukt. Kvalitetsfuktighetskremer med nye og innovative ingredienser kommer stadig på markedet, og de kan gjøre en reell forskjell i utseendet til huden din. 


Dyp fuktighet, den helbredende kraften til hydrering 

Hovedformålet med en fuktighetskrem er å hydrere og opprettholde hudens naturlige barriere, forhindre tørrhet og miljøskader. Dette er grunnen til at bruk av en er den viktigste måten å ta vare på huden din på.

Utover det, ansiktsfuktighetskremer kan bidra til å jevne ut hudtonen, redusere fine linjer, rynker og mørke flekker, jevne ut hudtekstur, minimere arr og inneholde solkrem for UV-beskyttelse. 

Det er ikke uvanlig å ha flere (eller flere) ansiktsfuktighetskremer i medisinskapene våre – vi har favoritter når vi trenger det dyp fuktighet når vi opplever problemer som akne, mørke flekker, solbrenthet eller irritert hud. Legger til hudpleieprodukter designet for å legge til hydrering og beskyttelse som også hjelper med å korrigere underliggende problemer som akne eller hyperpigmentering er i hudens beste interesse.


Fuktighetskremer for ansiktet som vi elsker

Finne en fuktighetskrem for ansiktet ditt altså uber-hydrerende, nærende og helbredende trenger ikke å være et dypdykk i den nyeste produktforskningen. Vi har flere å dele med deg som gir dyp hydrering og kvalitetsingredienser som vil fukte, forynge og myke opp huden din.

  1. Obagi Hydrate Luxe, designet for alle aldre og hudtyper, gir øyeblikkelig og langvarig hydrering ved hjelp av biomimetiske peptider. Minimer fine linjer og rynker, og nyt fastere hud og en jevnere hudtone med denne milde, hypoallergene, fuktighetsgivende kremen med en balsamlignende tekstur.

  2. For tørr hud, vurder EltaMD Barrier Renewal Complex. Denne avanserte formelen gjenoppretter raskt din fuktighetsbarriere med ceramider, essensielle lipider, enzymer og vitaminer. Fornyelseskomplekset jevner også ut hudtonen, reduserer rødhet, forbedrer hudtekstur og minimerer porer, fine linjer og rynker.

  3. SkinMedica Dermal Repair Cream er en ultrarik, dypt hydrerende krem fylt med antioksidant vitamin C og E og hyaluronsyre for normal til tørr hud. Denne reparasjonskremen er et utmerket valg for påføring om natten og i tørt vær for å tilføre den ekstra fuktigheten huden din trenger. 

Vis huden din litt kjærlighet 

Vis litt kjærlighet ved å bruke beste ansiktet fuktighetskremer tilgjengelig, fylt med næringsrike ingredienser som beskytter, nærer og helbreder en av dine mest dyrebare eiendeler – huden din. 


Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernserklæring og Våre vilkår søke om.