Hvordan ta vare på huden din om sommeren

Sommeren gir varmere temperaturer og økt soleksponering, noe som gjør det avgjørende å justere hudpleierutinen for å beskytte og gi næring til huden din. I dette blogginnlegget vil vi utforske de beste praksisene for sommerhudpleie og anbefale høykvalitetsprodukter fra EltaMD, SkinMedica og Senté for å hjelpe deg med å opprettholde en sunn, strålende hud gjennom hele sesongen. Fra sommerhudpleietrender til essensielle ingredienser og tips til gjenoppretting etter sol, vi har dekket deg.

Hudpleietrender om sommeren

Lette og ikke-fettete formuleringer: Om sommeren kan tunge og fete produkter føles ubehagelig på huden. Velg lette, oljefrie fuktighetskremer og solkremer som gir tilstrekkelig fuktighet uten å tynge deg ned. EltaMD UV Clear Facial Sunscreen SPF 46 er et populært valg, og tilbyr bredspektret beskyttelse samtidig som den er lett og ikke-komedogen.


Antioksidantrike formler: Antioksidanter hjelper til med å bekjempe frie radikaler og beskytter huden mot miljøskader, noe som er spesielt viktig om sommeren når soleksponeringen er høy. SkinMedica Total Defense + Repair SPF 50+ er en solkrem som kombinerer bredspektret beskyttelse med antioksidanter som vitamin C og E, og forbedrer hudens forsvar mot skadelige UV-stråler.


Fuktighetsgivende og beroligende ingredienser: Hydrering er avgjørende om sommeren for å bekjempe tørrhet forårsaket av varme og soleksponering. Se etter hudpleieprodukter som inneholder hyaluronsyre, et fuktighetsgivende kraftsenter som tiltrekker og holder på fuktighet. Senté Dermal Repair Cream er en lett fuktighetskrem som inneholder hyaluronsyre og patentert Heparan Sulfate Analog (HSA) teknologi for å gi dyp hydrering og fremme en mer ungdommelig hud.

De viktigste ingrediensene for sommerhudpleie

Bredspektret solkrem: Å beskytte huden din mot solens skadelige stråler er en topp prioritet. Selv om det ikke er en ekte ingrediens, bør du alltid velge en bredspektret solkrem med en SPF på 30 eller høyere for å beskytte huden din mot både UVA- og UVB-stråler. EltaMD UV Clear Facial Sunscreen SPF 46 er et utmerket alternativ, som tilbyr effektiv solbeskyttelse samtidig som den passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.


Vitamin C: Vitamin C er en kraftig antioksidant som lysner huden, jevner ut hudtonen og gir ekstra beskyttelse mot miljøskader. SkinMedica Vitamin C+E Complex kombinerer kraften til vitamin C og E for å forbedre utseendet til fine linjer, rynker og misfarging, noe som gjør det til et verdifullt tillegg til din sommerhudpleierutine.


Hyaluronsyre: Hyaluronsyre er en fuktighetsgivende ingrediens som bidrar til å fylle opp fuktighetsnivået i huden, og fremmer en fyldig og ungdommelig hudfarge. Senté Dermal Repair Cream, beriket med hyaluronsyre og HSA-teknologi, gir intens hydrering for å bekjempe tørrhet og opprettholde optimal hudhelse i sommermånedene.

Tips for å ta vare på huden din om sommeren

Hold deg hydrert: Drikk rikelig med vann hele dagen for å holde huden hydrert fra innsiden og ut. Hydrert hud er mindre utsatt for tørrhet, irritasjon og for tidlig aldring.


Rens forsiktig: Velg en skånsom rengjøringsmiddel for å fjerne svette, overflødig olje og urenheter uten å fjerne hudens naturlige oljer. EltaMD skummende ansiktsrens er en pH-balansert formel som effektivt renser huden uten å forårsake tørrhet eller irritasjon, noe som gjør den ideell for sommerhudpleie.


Eksfolier regelmessig: Peeling hjelper til med å fjerne døde hudceller, frigjøre porene og fremme en strålende hudfarge. Om sommeren er det imidlertid viktig å velge milde peeling for å unngå overeksfoliering og følsomhet. Senté Exfoliating Cleanser er en ikke-irriterende eksfolierende rengjøringsmiddel som inneholder glykolsyre for å skånsomt fjerne døde hudceller og avsløre glattere, lysere hud.

Gjenoppretting etter soleksponering med hudpleie:

Beroliger og fukter: Etter langvarig soleksponering er det viktig å berolige og hydrere huden din. Påfør et kjølende og beroligende produkt som EltaMD Post-Procedure Balm, som inneholder petrolatum, glyserin og antioksidanter for å berolige og nære huden.


Reparer og regenerer: Soleksponering kan føre til hudskader og for tidlig aldring. Innlemme et foryngende produkt som SkinMedica TNS Recovery Complex, som inneholder vekstfaktorer og antioksidanter for å reparere og regenerere huden, og fremme et mer ungdommelig utseende.


Fukter intenst: Soleksponering kan dehydrere huden, så påfyll av fuktighet er avgjørende. Velg en rik fuktighetskrem som Senté Dermal Repair Cream for å gi dyp hydrering og støtte hudens naturlige reparasjonsprosesser.


Å ta vare på huden din om sommeren er viktig for å beskytte mot solskader, opprettholde hydrering og fremme en sunn hudfarge. Husk å prioritere solkrem, inkorporer antioksidanter og fuktighetsgivende ingredienser, og følg en skånsom hudpleierutine. Med produkter som EltaMD, SkinMedica og Senté kan du nyte strålende og næret hud hele sommeren 


Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernserklæring og Våre vilkår søke om.