Mest solgte hudpleie i 2022

Mange hudpleieprodukter er populære og selger godt, men noen av de bestselgende inkluderer ansiktsrens, fuktighetskremer og serum. Ansiktsrens hjelper til med å fjerne smuss, olje og sminke fra huden, mens fuktighetskremer bidrar til å fukte og gi næring til huden. Serum brukes vanligvis etter rens og før fuktighet. De er designet for å målrette mot spesifikke hudproblemer som akne, aldring eller hyperpigmentering. Her er noen av de bestselgende hudpleieproduktene i 2022.

 

  1. Neocutis LUMIERE FIRM RICHE Ekstra fuktighetsgivende lysende og oppstrammende øyekrem — Denne avanserte anti-aldringsøyekremen er designet for å målrette det sarte øyeområdet for å redusere forekomsten av fine linjer og rynker, kråketær, hevelser og mørke under øynene. Formelen inneholder vekstfaktorer og proprietære peptider, som jobber sammen for å forbedre hudens fasthet, elastisitet, tone og tekstur. Den inneholder også en trio av mykgjøringsmidler som hjelper til med å låse inn fuktighet og forbedre hudens fuktighetsbevaring. Glycyrrhetinsyre bidrar til å lysne mørket under øynene, mens koffein bidrar til å minimere hevelser. Bisabolol, et hudpleiemiddel som finnes i kamilleekstrakt, frisker opp det sarte øyeområdet for å lindre tegn på tretthet. Denne øyekremen er ikke-komedogen, paraben-, farge- og parfymefri og har ikke blitt testet på dyr.
  2. EltaMD UV Clear Broad-Spectrum SPF — EltaMD UV Clear er en solkrem designet for personer med akne-utsatt hud, hyperpigmentering og rosacea-utsatt hud. Den er oljefri og veldig lett, noe som gjør den egnet for daglig bruk under sminke eller alene. Formelen inneholder niacinamid (vitamin B3), hyaluronsyre og melkesyre, som fremmer utseendet til en sunn hud. Den gir også UVA/UVB-solbeskyttelse for å berolige og beskytte sensitive hudtyper som er utsatt for misfarging og kviser. Solkremen etterlater ingen rester og er tilgjengelig i både tonede og utonede formler.
  3. iS Clinical Cleansing Complex — Denne klare, lette rensegelen passer for alle hudtyper og alle aldre, inkludert overfølsom hud. Den er formulert med en blanding av bio-næringsstoffer, antioksidanter og milde ingredienser som gjenoppretter overflaten som jobber sammen for å rense huden og porene dypt uten å fjerne essensielle naturlige oljer. Som et resultat etterlates huden myk og glatt. Cleansing Complex er utmerket for å fjerne sminke og er svært effektivt som behandlingstrinn i profesjonelle ansiktsbehandlinger. Det er også gunstig for hud som er utsatt for urenheter og kan bidra til å gi et utseende av mindre porer. Produktet er uten parabener og egner seg utmerket til barbering.
  4. SkinMedica TNS Advanced+ Serum — SkinMedica TNS Advanced+ Serum er en hjemme-hudpleiebehandling som har bevist at den strammer opp slapp hud, reduserer forekomsten av grove rynker og fine linjer og forbedrer hudens tekstur og tone. Dette kraftige ansiktsserumet passer for alle hudtyper, men spesielt for moden hud. Den er fargeløs, parfymefri, lett og har en matt finish. I en klinisk studie følte brukerne at de så seks år yngre ut etter 12 ukers bruk. Serumet er formulert med to separate kamre for å levere raske, langvarige og radikale resultater for en ungdommelig hud. Det første kammeret inneholder en neste generasjons vekstfaktorblanding og et innovativt peptidkompleks som gir næring til huden. Det andre kammeret inkluderer en svært aktiv blanding av planteekstrakter, marine ekstrakter og peptider, inkludert fransk linfrø, marine ekstrakt og grønne mikroalger. Disse støtter reparasjonsfunksjoner, hudfornyelsesprosesser og kollagen- og elastinnivåer.
  5. Obagi Hydrate ansiktsfuktighetskrem — Obagi Hydrate er en ikke-komedogen ansiktsfuktighetskrem som er klinisk bevist å hydrere og opprettholde hudens fuktighet i opptil åtte timer. Den passer for alle hudtyper og er designet for å gi umiddelbar og langvarig fuktighet for essensiell fuktighet og foryngelse dag og natt. Fuktighetskremen er formulert med innovative teknologier og naturlig avledede ingredienser, og den er hudlegetestet, hypoallergen og skånsom. Den er også designet for å bidra til å forbedre hudens glatthet.
  6. Senté Dermal Repair Cream — Denne hudkremen tilbyr dypt fuktighetsgivende reparasjon. Den skaper sunnere og jevnere hud på så lite som 4 uker. Kraftig, men mild, denne kremen er ideell for sensitiv hud. Når den påføres, reduserer den rødhet, minimerer rynker og føles myk og luksuriøs.
  7. PCA Skin Hyaluronic Acid Boosting Serum — Denne hudreparasjonskremen er formulert med patentert Heparan Sulfate Analog Technology og grønn teekstrakt, som jobber sammen for å fukte og fornye huden dypt. Den er ideell for sensitiv hud og er designet for å redusere synlig rødhet, forbedre forekomsten av fine linjer og rynker, og fremme sunnere, jevnere hud innen fire uker. For å bruke, påfør en til to pumper av kremen på fingertuppene og gni den forsiktig inn i ansiktet etter rens. La kremen trekke helt inn i huden før du går videre til neste trinn i hudpleierutinen.

 

De bestselgende hudpleieproduktene i 2022 gir folk alle hudtyper varig fuktighet, en forynget glød og reduserte rynker. Prøv ett eller flere av disse fremtredende hudpleiealternativene og oppdag hvor effektive de er.

 


Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernserklæring og Våre vilkår søke om.