Du trenger disse hydro-dråpene i din daglige hudpleierutine

Se for deg utsøkte, juvellignende dråper av intenst fuktighetsgivende olje i et luksuriøst serum som en av våre anmeldere kalte en "fuktighetskrem for gudene." Tenk deg å oppleve et serum som er så dypt foryngende og nærende at huden din ser og føles yngre ut etter én påføring.

Laget med de reneste oljene og de fineste ingrediensene, tilfører Obagi Daily Hydro Drops glød til matt og matt hud som trenger et utbrudd av fuktighet – effekten er øyeblikkelig, forfriskende og merkbar – og den naturlige, delikate blomsterduften fra hibiskusblomst: lett og nydelig.  

Nysgjerrig på dette silkeaktige lille serumet og hvorfor du bør legge det til ditt daglig hudpleie rutine? Det trodde vi.


De Beste ansiktsserum Du visste aldri at du trengte 

Hva gjør Obagi Daily Hydro-Drops så unik? Med et ord, ingrediensene. 

Dette serumet er laget med vitamin B3, abyssinisk olje, hibiskusolje og banebrytende Obagi Isoplentix™-teknologi. 

  • Vitamin B3- også kalt niacinamid, er en ingrediens i gullstandard som foredler og reduserer utseendet av porer, forbedrer tekstur og reduserer fine linjer og rynker. 
  • Abessinisk olje- en svært anti-inflammatorisk planteolje med en overflod av omega-9 og omega-6 fettsyrer, og antioksidant fytosteroler som styrker hudens naturlige barriere.  
  • Hibiscus olje- rik på antioksidanter (kalt antocyanosider) og alfa-hydroksysyrer, olje fra denne duftende blomsten øker fuktighet og forbedrer fleksibilitet og elastisitet. 
  • Obagi Isoplentix™-teknologi- er en revolusjonerende teknikk som "beskytter og bevarer" hver ingrediens for å sikre effektivitet. 

Hva betyr alt dette for huden din? Det betyr at du vil bruke en svært effektiv hudpleieprodukt som er klinisk bevist, laget med de reneste oljene og de mest effektive ingrediensene, og har den nyeste innovative teknologien som ivaretar serumets styrke. Det betyr også at vi gir huden vår beste ansiktsserum tilgjengelig.


Hva er fordelene med daglige Obagi Hydro-Drops? 

Obagi Hydro-Drops er formulert med høykvalitets, rene ingredienser som fungerer harmonisk for å gi huden din en rik og terapeutisk opplevelse. Når du bruker denne skinnende, lette formelen, vil du se og føle umiddelbare resultater. I tillegg til en sunn glød til huden din, er andre fordeler:

  • En jevnere hudfarge som holder på fuktigheten og føles hydrert hele dagen. 
  • Gir ekstra beskyttelse for hudbarrieren, som er avgjørende for å opprettholde fuktighetsbalansen og er kroppens første forsvarslinje mot miljøtrusler. 
  • Fylt med antioksidanter og anti-inflammatoriske elementer, vil huden din se ut, føles og være sunn. Sammen minimerer disse produktene porestørrelsen, beroliger rødhet og irritasjoner og jevner hudtonen. 
  • Reduserer fine linjer og rynker over tid ved fortsatt bruk. 

I kliniske studier utført av Obagi sa 91 % av brukerne at huden føltes jevnere etter den første påføringen, og 84 % av brukerne sa at huden føltes oppfrisket umiddelbart etter den første påføringen.  


Hvilke hudtyper drar mest nytte av Hydro-Drops? 

Alle hudtyper drar nytte av daglig bruk av Obagi Hydro-Drops. Den unike, lette, ikke-fettete formelen fungerer godt med tørr, fet og kombinasjonsfarge. Alle kan bruke dette produktet, og alle kan oppleve Obagi-forskjellen. 


Hvordan legger du til Obagi Hydro-Drops til din Daglig hudpleie

Obagi anbefaler at du bruker spesialformulert serum på kontinuerlig basis for optimale resultater. Dette produktet er enkelt å legge til ditt nåværende hudpleieritual. Slik opplever du de gjenopprettende kreftene til Obagi Hydro-Drops:

  • Ta av lokket på flasken; dropperen er selvfyllende. 
  • Ha noen dråper av Hydro-Drops på fingertuppene og påfør oljen jevnt på ansikt, hals og dekolletage.  
  • Påfør om morgenen og ettermiddagen etter rens. 

Obagi Daily Hydro-Drops er hypoallergene, ikke-komedogene, og har gjennomgått strenge tester og kliniske studier for FDA-godkjenning. 


Tenk deg, og opplev deretter de foryngende effektene av hydro-dråper

Noen ganger trenger vi alle litt ekstra behandling som gir huden vår den ekstra spesielle noe som får huden vår til å føles luksuriøs og se strålende ut, og gir oss et løft av selvtillit til å møte dagen. 

Lær mer eller kjøp Obagi Daily Hydro-Drops ➜


 

kilder: 
https://www.thepmfajournal.com/industry-news/post/new-from-obagi-medical-daily-hydro-drops

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernserklæring og Våre vilkår søke om.