Ja, du trenger øyekrem - her er hvorfor

Hva er greia med øyekrem? Hvorfor kan ikke min standard ansiktskrem fungere for hele ansiktet mitt? Hvorfor trenger jeg også å kjøpe en spesialisert øyekrem?

Alle disse spørsmålene er helt forståelige, og vi hører dem ganske mye.

Men sannheten om øyekrem er at det er en kritisk del av et komplett hudpleieregime. Og i denne artikkelen vil vi forklare hvorfor. 

 

Hva gjør øyekrem?

Generelt er øyekremer ganske fantastiske. De hydrerer huden rundt øynene og gjør den sunnere og ser mer ungdommelig ut.

Mens vanlige fuktighetskremer vil gjøre området litt mykere, adresserer øyekremer spesifikk bekymringer for dette ansiktsområdet. Og det er viktig fordi huden rundt øynene har færre oljekjertler og enda mindre kollagen enn resten av huden din. Derfor er det lett at fine linjer og rynker blir mer tydelige der.

Øyekremer bør påføres hver morgen etter at du har renset huden. De gir mange av de samme fordelene som vanlige fuktighetskremer, inkludert oljefri fuktighet for å holde det sarte øyeområdet mykt og glatt.

De er spesielt formulert for dette mindre, mer delikate hudområdet og inneholder oftest antialdringsingredienser som retinol eller peptider som bidrar til å redusere fine linjer og rynker på øyelokkene.



Hvordan er øyekrem forskjellig fra ansiktskrem?

Ansiktskremer er designet for å hydrere hele ansiktet ditt, og selv om det kan være mer delikat enn andre deler av kroppen din, men det er fortsatt ikke så skjørt som den tynnere huden rundt øynene.

Så selv om ansiktskremen din kan være flott for å forhindre fine linjer og rynker, har den sannsynligvis ikke alle nøkkelingrediensene designet for å beskytte og fukte rundt øynene dine.

Øyekremer er laget med andre ingredienser enn ansiktskremer siden øyeområdet er veldig følsomt og utsatt for raskere aldring.

For eksempel er huden rundt øynene dine skjør på grunn av den høye konsentrasjonen av blodårer og kapillærer. Den blir lett skadet av miljøfaktorer som UV-stråler og forurensning.

Fine linjer og rynker er vanligvis synonymt med tørrhet siden de begge beskriver "utslitt" hud forårsaket av mangel på hydrering. Denne mangelen på fuktighet skyldes ofte mangel på kollagen og elastin, som kan være forårsaket av mange faktorer. Øyekremer fungerer for å gi huden umiddelbar hydrering samtidig som den beskyttes mot fremtidig skade.


Velge den rette øyekremen for deg

Så hvordan velger du den beste øyekremen?

Det er viktig å huske at alles hud er forskjellig, og behovene er forskjellige. En person kan trenge en øyekrem som bidrar til å redusere forekomsten av sirkler under øynene, mens en annen kan trenge en øyekrem som kan bidra til å fukte og jevne ut fine linjer.

Her er noen raske tips om hvordan du velger den beste øyekremen for huden din:

  • Vit hvilke bekymringer du vil at den skal adressere - Hvis din primære bekymring er fine linjer, se etter en øyekrem med peptider, ceramider eller antioksidanter (f.eks. vitamin C). Hvis mørke ringer under øynene er problemet, prøv en som lysner med vitamin C eller Kojic Acid.
  • Ikke la deg lure av fancy emballasje - Du kan bli fristet til å kjøpe en øyekrem på grunn av emballasjen, men det som betyr mest er ingrediensene inni og hvor godt de fungerer sammen for ønsket resultat! 

Og kanskje det viktigste rådet av alle?

Det er avgjørende å velge et produkt som har bevist sin effektivitet med FDA-godkjenning, og det er derfor vi anbefaler å kun bruke autentiske produkter med toppnavn, siden de er de eneste som faktisk har vist seg å fungere.

Produkter som inneholder høye konsentrasjoner av ingrediensene nevnt ovenfor vil gjøre underverker for å sikre at de ønskede resultatene oppnås, og øyekremer av topp kvalitet har en unik kombinasjon av komplimenterende ingredienser samt høyere konsentrasjon av de beste ingrediensene for hudpleie, noe som gjør dem til de eneste ekte valg.


Beste øyekrems for 2022

  1. Beste øyekrem for fine linjer og rynker
     Elastiderm
  2. Beste fuktighetsgivende øyekrem
    Neocutis LUMIERE FIRM RICHE Ekstra fuktighetsgivende lysende og oppstrammende øyekrem (0.5 fl oz)
  3. Beste anti-aging øyekrem
     SkinMedica Dermal Repair Cream (1.7 oz)
  4. Beste øyekrem for mørke sirkler eller hevelser
    SkinMedica Instant Bright Eye Cream (0.5 oz)
  5. Beste øyeserum

 

 

 

Velg en som passer deg

Ansiktsfuktighetskremer er gode for daglig bruk, men hvis du leter etter noe som gir dette sensitive området fuktighet og beskyttelse hele dagen, da er en øyekrem det rette valget for deg.

Ta vare på huden din ved å sørge for at den er beskyttet døgnet rundt, dag og natt. Øyekremer er formulert for å fungere for alle forskjellige hudtyper, så ikke vær redd for å prøve flere kremer for å se hva som fungerer best for deg!

Husk at bare fordi du kanskje ikke har med fine linjer eller rynker å gjøre, betyr ikke dette at huden din er uovervinnelig. Hold deg i forkant av spillet ved å bruke en øyekrem i dag.


Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernserklæring og Våre vilkår søke om.