5 oppstrammende kroppsbehandlinger for strammere hud

Når vi tenker på hudpleie, tenker vi vanligvis bare på hudpleie rettet mot ansiktet. Riktignok er ansiktene våre som regel mest utsatt for sol, forurensning, skitt, svette og sminke. Og med mange mennesker som jobber hjemmefra i dag, gjør konstant dataarbeid og skjermtid øynene anstrengte, slitne og hovne. Dette kan føre til fine linjer rundt øynene. Det er imidlertid avgjørende, nå mer enn noen gang, å beskytte ikke bare ansiktet vårt, men hele kroppen når det gjelder å forebygge rynker og slapp hud. 


Hvordan virker oppstrammende kroppsbehandlinger?

Ikke alle hudpleie- og kroppspleieprodukter er laget like. For å målrette mot hud som har mistet sin fasthet, se etter produkter som inneholder disse ingrediensene: hyaluronsyre, koffein, fruktsyrer og essensielle vitaminer fra plantekilder. Disse vil gi huden din et løft, samtidig som de beskytter den mot aldringstegn. Ved å utnytte egenskapene til fuktighetsgivende ingredienser vil hele kroppen din se mer strålende ut, med jevn og jevn tekstur.

Her er de 5 beste oppstrammende kroppsbehandlingene for strammere, mer smidig hud.


De mest essensielle behandlingene for oppstramming av huden

1. SkinMedica HA5 Rejuvenating Hydrator -

Hyaluronsyre sies å være naturens kraftigste hydrator. SkinMedica HA5 Rejuvenating Hydrator inneholder en spesiell og unik blanding av hyaluronsyrer som hjelper til med å fylle opp vår egen huds evne til å holde seg håndgripelig og synlig hydrert, gjennom hele dagen og natten. Den aktive ingrediensen, hyaluronsyre, tiltrekker fuktighet og låser den inn, og holder huden ekstra lubben med fuktighet. Denne hydratoren vil også bidra til å jevne ut huden og redusere fine linjer og rynker, og etterlate huden fastere og strammere. Ikke bare kan man bruke dette produktet i ansiktet, men det er også trygt for nakken, dekolletageområdet og alle områder der fine linjer og rynker kan oppstå.

 

2. iS Clinical Body Complex -

Formulering er nøkkelen for en behandling som gir oppstrammende fordeler, som iS Clinical Body Complex. Denne formuleringen er super fuktighetsgivende for huden, siden den også inneholder hyaluronsyre. Antioksidantene i denne blandingen beskytter huden mot tøffe miljøer, mens den milde peelingen fra de blandede fruktekstraktene genererer ny hudvekst. Totalt sett, med en rekke ingredienser av høy kvalitet, vil denne behandlingskremen etterlate huden din myk, glatt og tonet. I tillegg hjelper den med å revitalisere tegn på aldrende hud, en annen fordel for fastere og strammere hud.

 

3. iS Clinical Firming Complex -

Å finne en behandling på flaske for aldrende hud kan være vanskeligere. Men iS Clinical Firming Complex er helt egnet for moden hud. Denne intensive formuleringen inneholder en balansert blanding av naturlig fruktsyre, antioksidanter og bio-næringsstoffer som alle bidrar til å stramme huden. De beskyttende antioksidantene gir et ekstra lag med sikkerhet for huden, og lar de andre ingrediensene forbedre ansiktets generelle utseende. Denne spesielle formelen hjelper til med å stramme opp huden og redusere størrelsen på porene, i tillegg til å forbedre utseendet til fine linjer, som kråkeføtter.

 

4. SkinMedica GlyPro Daily Firming Lotion -

Lotion er ekstremt nyttig for å holde huden fuktig, faktisk er det sannsynligvis en av de mest oversett aspektene ved riktig hudpleie for hele kroppen din. Påføring av riktig type lotion er nøkkelen til å oppleve strammere hud. iS Clinical Firming Complex er perfekt for alle dine lotionbehov, pluss at den passer for alle hudtyper. Ved å påføre denne lotionen på kroppen din kan du forvente å oppgradere hudens fasthet, samtidig som du fukter tørr og matt hud. Lotionen frisker også opp huden for å holde den smidig og fastere. Den tilsatte ingrediensen av koffein øker sirkulasjonen og reduserer mengden frie radikaler i kroppen som ofte bidrar til fine linjer og rynker. Å bruke lotion to ganger daglig hjelper hudens generelle helse og utseende.

 

5. Neocutis NEO BODY Restorative Body Cream -

Vi vet hvor viktig hydrering er for fast hud, så det er ingen overraskelse at en Kroppskrem med kraftduoen glyserin og hyaluronsyre kommer på denne listen. Neocutis NEO BODY Restorative Body Cream er nettopp det, gjenopprettende. Selv om den fortsatt har en rekke viktige fordeler, er denne kremen spesielt designet for kroppen, og gir den mest fuktighetsgivende, eksfolierende og oppstrammende kraften. Dens proprietære peptidteknologi forbedrer naturlig kollagenproduksjon, og skaper hud som ser ut og føles glatt, stram og ungdommelig. Å bruke denne kroppskremen, morgen og kveld, kan bidra til å revitalisere elastisiteten i huden. Alt i alt er denne behandlingen svært gunstig for å holde huden fast gjennom hele dagen. 


Når tiden jobber mot oss, er det avgjørende å ta vare på huden vår i årene som kommer. Å påføre solkrem, fuktighetskrem og bruke en peeling av og til vil sannsynligvis ikke være nok, i hvert fall for flertallet av befolkningen. Strammere hud som ser ungdommelig ut er ikke bare oppnåelig, men mer tilgjengelig nå enn noen gang med produktene som er tilgjengelige på markedet. Hudpleie har avansert i en grad der det er mulig å ta tilbake tid. Alt i alt, gi ansiktet og kroppen den støtten den trenger ved å bruke oppstrammende bodylotion på daglig basis, slik at neste gang du ser deg i speilet, vil du legge merke til hvor strålende huden din ser ut og føles. 


Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernserklæring og Våre vilkår søke om.